Adobe Acrobat Pro 2020 – Lisenssi – 1 käyttäjä – (ESD)

534,00 

Adobe Acrobat Pro 2020 – Lisenssi – 1 käyttäjä – ESD – Win – Multi Language

Tuotetunnus (SKU): 65310996 Osasto:

Kuvaus

Käytät aina viimeisintä teknologiaa parhaiten ryhmätyöhön sekä missä ja milloin tahansa työskentelyyn sopivalla PDF-työkalulla millä tahansa laitteella.

(ESD) Tuote: Sähköinen tuote. Lisenssi toimitetaan tilausvaiheessa annettuun sähköpostisosoitteeseen.

 • Pidä projektit käynnissä missä tahansa
  Yhteistyö jatkuu riippumatta siitä, missä olet tai mitä laitetta käytät. Voit jakaa tarkastelut, tarkastetut ja allekirjoitetut PDF-tiedostot ja jopa seurata niiden edistymistä Acrobat DC: n avulla – millä laitteella ja missä paikassa tahansa.
 • Tee dokumenttitarkistuksista saumattomia
  PDF-tiedostojen jako ja kommenttien keruu on nyt yhtä yksinkertaista kuin sähköpostin lähetys – mutta nyt hallinta ja seuranta on tehokkaampaa ilman sekavia liitteitä. Vastaanottajat saavat sähköpostin, jossa on linkki PDF-tiedostoon. He avaavat, tarkastelevat, kommentoivat ja allekirjoittavat vain napsauttamalla.
 • Muunna mobiililaitteesi vakavasti otettavaksi PDF työkaluksi
  Aina maksuton ja nyt aikaisempaa tehokkaampi Acrobat Reader -mobiilisovellus on täynnä työkaluja PDF-tiedostojen tarkasteluun, merkintään, allekirjoitukseen ja jakamiseen missä tahansa. Acrobat Pro DC: n avulla voit tehdä vielä enemmän. Muokkaa, luo, vie, organisoi ja yhdistä tiedostoja suoraan tabletilla tai mobiililaitteella.
 • Luovu kynästä ja allekirjoita sähköisesti
  Täytä ja allekirjoita kätevästi PDF-lomakkeita missä ja millä laitteella tahansa. Voit myös kerätä allekirjoituksia, seurata edistymistä digitaalisesti ja arkistoida allekirjoitetut dokumentit automaattisesti.